Jag heter Johanna Forsman och är uppvuxen i härliga Norrland där både ljus och miljö inspirerar.

Till yrket är jag inredningsdesigner och har på senare år, först via ett stipendium, delat min tid mellan Sverige och Italien. Första stopp i de sydligare breddgraderna var en praktik hos en arkitektfirma i Venedig. Efter slutförd praktik följde utbildning i inredningsdesign i vackra renässansstaden Florens. Härefter hem till Sverige för att komplettera utbildningen i form och design vid Linnéuniversitet i Kalmar och KY-Akademin i Göteborg. Slutligen tog jag min Master i inredningsdesign vid den internationella designhögskolan Istituto Europeo di Design i Rom.

Jag har bland annat genomfört designprojekt inom utställningsdesign, ombyggnationer och inredningsdesign. Min passion ligger i att skapa miljöer där färg, form och funktion samverkar för att berätta och förstärka beställarens koncept. Gärna med en twist och såklart med referenser både från Norrland och Italien.