Böda Sand

Den milslånga, vackra sandstranden vid Böda på Ölands nordöstra spets är en svensk semesterklassiker. Här finns stugor i många varianter, vattenland, beachclub, barer, restauranger och mycket annat.

I många år har Böda Sand Beach Resort valt Zesty som samarbetspartner för design, renoveringar, nybyggen och konceptutveckling.

Böda Sand
Böda Sand
Böda Sand

– Vi är tydliga med vad vi vill ha och hur vi tänker. Ändå lyckas Zesty alltid överraska oss positivt inom de ramar vi sätter upp, säger Böda Sands ägare Anna Barkevall.

– Vi väljer Zesty för att få en snygg, kvalitativ och säker leverans, oavsett vad vi beställer. Vi har ett roligt och lustfyllt samarbete, där jag hela tiden kan vara säker på att ingenting hamnar mellan stolarna.

Det senaste projektet gäller Böda Sands restaurang. Den bygger på Zestys grundkoncept från 2014 och har nu fått en ny bar och en allmän uppfräschning.

Zesty har helhetsansvar för stugorna på området, som finns i många utföranden.

– Det gäller allt ­– från måttsatta ritningar, bygge, design och inköp av inredningar till en färdig stuga redo för inflyttning, säger Anna Barkevall.

– Våra miljöer ska inte bara vara snygga, de måste vara hållbara också. Vi har 7 000 övernattande gäster varje dygn plus 3 000 dagsgäster, så det gäller att alla material är slitstarka. Zesty har jättebra koll på det, de vet väldigt väl vad som krävs i offentliga miljöer med mycket folk.

– Vår stil är skandinavisk, öländsk och ”beachig” med neutrala toner. Vårt grafiska uttryck har ändrats över tid och Zesty läser av detta och anpassar de nya lösningarna efter hand, säger Anna Barkevall, ägare till Böda Sand Beach Resort.

Böda Sand
Böda Camping
Böda Camping
Bödasand - Servering
Böda Sand
Böda Sand
Böda Sand